De verbinding tussen de programma’s en projecten wordt gevormd door het visioen van waaruit JOTA is ontstaan:

Jij zult liefde hebben tot je naaste, die een mens is zoals jij


JOTA Aan Tafel

Aanschuifmaaltijd, voor mensen die graag eens in gezelschap willen eten voor een democratische prijs. Samen met de vrijwilligers kun je ook helpen met koken, tafel dekken of opruimen. Het gaat om een besloten groep, dus je moet je vooraf inschrijven voor de maaltijd.

Klik hier voor meer informatie.


JOTA Meditatie

Stilteruimte, waar je even alleen kunt zijn, of je met een kleine groep. Je kunt er een inspirerende tekst of gedicht lezen, of een kaarsje aansteken.

Klik hier voor meer informatie.


Samen met een deskundige vrijwilliger kun je kleine mankementen repareren. Je kunt bijvoorbeeld kleine elektrische apparaten, fietsen, of losgeraakte lijmverbindingen meebrengen en die ter plaatse leren herstellen.

Klik hier voor meer informatie.

JOTA Werkplaats


Plaats voor ontmoeting voor iedereen en in het bijzonder voor mensen, die een luisterend oor zoeken en een open hart. Je kunt er iets drinken en iets eten van het dagelijks wisselende aanbod van kleine verse gerechten.

Klik hier voor meer informatie.

JOTA Trefpunt


Netwerk van groepen jongeren, waarbij je welkom bent en aandacht is voor jouw verhaal. Met de jongerenwerker en vrijwilligers kunnen jullie een programma bedenken en uitvoeren, waar ook levensvragen, zingeving en jullie rol in de maatschappij ter sprake kunnen komen.

Klik hier voor meer informatie.

JOTA Jong


Voedselbank

 

 

 

 

Wekelijks worden aan de achterzijde van JOTA pakketten van de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen uitgedeeld aan mensen in en om Oostburg, die daarvoor in aanmerking komen.

Klik hier voor meer informatie.