Journaal 2016 -12

Beste lezers

JOTA heeft meer vrijwilligers nodig m.n. in JOTA-trefpunt en bij JOTA- aan tafel. Als u zelf vrijwilliger wilt worden, of anderen kent, die geschikt zouden zijn voor de functie van gastheer/vrouw of lekker kunnen koken, dan is de volgende tekst voor u bestemd.

Vrijwilliger worden in JOTA?

Kom naar de introductie

op 28 juli 2016,

10.00-12.00 uur in JOTA

aanmelden in JOTA of

via telefoon 0117-308154 of

info@jotaoostburg.nl


Rommelmarkt op het Raadhuisplein

Het was niet aan te werken afgelopen zaterdag, tijdens de rommelmarkt in Oostburg. Buiten op het Raadhuisplein werden tweedehands boeken verkocht en in JOTA werden wafels gebakken en soep en tosti's gemaakt. Zeker 60 bezoekers kwamen daardoor binnen op één dag. Naast ontmoetingen van verschillende aard was het ook prettig om zo'n mooie omzet te draaien. 

Terras vóór JOTA

Hoewel de zomerzon zich nog niet van harte laat zien, staat bij JOTA het terras klaar. Evenals voor de inrichting vonden we kleurig terrasmeubilair, dat ook nog van lichtgewicht kwaliteit is. Uitstekend geschikt voor JOTA, want het moet 's avonds weer binnen gezet worden. De eerste gasten hebben zich al op het terras genesteld, daartoe uitgenodigd door de fietsbeugels, die bij de herinrichting van het Raadhuisplein precies naast JOTA terecht zijn gekomen. Er was zelfs iemand die vroeg of we niet nog een tafel hadden, want die mevrouw zat met haar man in de auto te wachten tot er eindelijk een tafeltje vrij kwam.........

JOTA-aan tafel

De afgelopen paar weken was er een flink aantal bezoekers voor de maaltijd op donderdagavond. Afgelopen week ruim 30. Blijkbaar verspreidt het goede nieuws, dat het gezellig en lekker is om samen te eten in JOTA, zich langzamerhand. In het vitrinekastje in de hal staan steeds de menu's voor de komende weken aangekondigd. Daar is ook te lezen dat we in augustus een maand lang geen maaltijden serveren. In september staan we dan weer helemaal fris voor u klaar.

Extra open

Op de eerste vrijdag van de maand is het koopavond in Oostburg en in de zomer worden op diverse vrijdagavonden avondmarkten gehouden. JOTA is weliswaar geen lid, maar ondersteunt deze acties van de winkeliersvereniging, evenals de Wereldwinkel. Op de eerste vrijdagavond van de maand en tijdens de Avondmarkten kunt u dus gezellig terecht in JOTA voor een praatje, een drankje of een hapje. De eerstvolgende Avondmarkt is op 22 juli.